title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

22 januari 2017
  • SHARE

Wederom succesvol weekend voor onze leden!

Naast de de Gelderse Kampioenschappen, waren er ook nog reguliere wedstrijden dit weekend.
Op zaterdag 21 januari kwam Lotte Schut aan de start in Wenum-Wiesel. Met haar pony Dreamboy startte ze in het L2 dressuur cat. C. Met twee nette proeven wist ze de concurrentie voor te blijven met twee keer een 1e prijs met 190,5 en 206,5 punten!
Jasmijn de Beer kwam ook aan de start in Wenum-Wiesel. Met haar paard Falko’s Future startte ze in het B dressuur bij de paarden. Ondanks wat spanning wist deze combinatie naar twee nette winstpunten te rijden met 187 en 182 punten.

Op zondag 22 januari werd er weer een dressuurwedstrijd georganiseerd in Beemte-Broekland.
Nathalie van Goor startte met haar paard Tequila een B proef en een L1 proef. In de B behaalde ze 183,5 punten en in de L1 proef 184 punten.
Joëlle van der Haar reed met haar paard Red in het L1 dressuur naar 3 nette winstpunten, namelijk 199,5 en 194,5 punten.
Gerline van Leeuwen startte in de andere L1 dressuur groep. Met haar paard Montana reed ze naar twee keer 190 punten en mocht ook een mooie 1e prijs mee naar huis nemen.

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer