title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

4 augustus 2019
  • SHARE

Uitslagen Gelderse Kampioenschappen!

Vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus werden de Gelderse Kampioenschappen voor de paarden en de pony’s verreden in Zieuwent. Een zevental leden van onze vereniging kwam aan de start!

In de dressuur werd er vrijdag gestreden voor een plaats bij de beste 10 en dus finaleticket voor de zaterdag.

Lievette van Bennekom startte in de klasse L1 dressuur cat. D/E. Met haar pony Des El Grande reed ze met een nette proef naar een 5e plaats met 62,167% (189,5 en 183,5).

Merinthe Knaap startte met haar pony Luckie ook in de klasse L1 dressuur cat. D/E. Met 60,583% (185,5 en 178) reden ze naar een 11e plaats.

Sabiene Goudriaan startte met haar paard Pardoes in de klasse L1 dressuur paarden. De jury plaatste haar op een 10e plaats met 61,833% (179,5 en 191,5).

Sharon Beumer behaalde een 16e plaats met haar paard Daévid J in de klasse L2 dressuur paarden.

Dorothy van Leeuwen startte in de klasse Z1 dressuur paarden. Met haar paard Epke reden ze een proef die goed was voor 63,309% (216 en 214,5) en een 6e plaats.

Dat betekende dat Lievette, Sabiene en Dorothy een plaats bemachtigd hadden in de finale op zaterdag!

Op zaterdag reed Lievette wederom een hele nette proef en behaalde met 63,583% (189 en 192,5) ook nog een 10e prijs van de 40 deelnemers!

Sabiene deed er op zaterdag een schepje bovenop en behaalde een nette 7e prijs met 65,250% (193 en 198,5). Ook hebben zij een ticket behaald voor de Nederlandse Kampioenschappen!!!

Dorothy van Leeuwen kon helaas niet de vorm behouden en werd 14e. Alsnog een mooie prestatie!

Ook mochten er 3 dames in de springring verschijnen. Madelieke van Bennekom sprong met Romeo mee in de klasse B cat. D/E. Helaas waren er 8 strafpunten.

Lievette mocht ook van start in het springen met Des El Grande. In de klasse L cat. D/E sprongen ze een foutloos basisparcours! Helaas trok er tijdens haar barrage noodweer over Zieuwent heen, waardoor de concentratie verloren ging. Helaas net geen ticket voor het NK, maar wat een super prestatie!

Mariesa Veenstra sprong met haar pony Roxie in de klasse M cat. C. Helaas waren er 4 strafpunten en belandde ze net naast de prijswinnaars met een 3e plaats. Wel staan ze reserve voor het NK.

Allemaal van harte gefeliciteerd!! En Sabiene en Pardoes heel veel succes op het NK!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer