title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

11 december 2016
  • SHARE

Uitslagen afgelopen week

Succesvolle week voor onze leden!

Dinsdag 6 december reed Gerline van Leeuwen mee tijdens een Kerstconcours in Kootwijkerbroek. Met haar paard Montana startte ze in het L1 dressuur en reden ze naar een 2e en 3e prijs met 190 en 186,5 punten. Door dit resultaat mochten ze op zaterdagavond 10 december aan de start komen in de finale. Hierin werd deze combinatie over alle klasses 12e met 193 en 189 punten!

Ook werden er dit weekend weer selecties voor de Gelderse Kampioenschappen verreden, de 2e selectie dressuur voor de paarden en de 2e selectie springen voor de pony’s.
Ellen Lambers en Sharon Beumer kwamen aan de start in Apeldoorn in het L1 dressuur. Ellen wist met haar paard Arrivederci een 5e prijs te behalen met maar liefst 201,5 punten! Sharon viel met haar paard Daévid J helaas net buiten de prijzen met 195,5 punten.

Jasmijn de Beer kwam aan de start op de selectie in Wezep. Met haar paard Falko’s Future wist ze knap in de middenmoot te eindigen met 189 punten in het B dressuur.

Lievette van Bennekom was oppermachtig tijdens de 2e selectie springen voor pony’s. Met haar pony Des El Grande sprong ze in het klassieke B parcours een foutloze ronde en wist hiermee de 1e prijs op te eisen met 79 stijlpunten! Daarna sprong deze combinatie nog een rondje op tijd (2-fasen). Hierin reden ze naar de 6e tijd!

image

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer