title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

23 april 2017
  • SHARE

Uitslagen afgelopen week!

Op maandag 17 april, deed één van onze jongste leden, Mariesa Veenstra, mee aan een concours in Ermelo. Met haar kleine pony Veltens Boy startte ze in het B dressuur cat. A/B. Met 192,5 en 190,5 punten wistten ze twee maal de overwinning op hun naam te schrijven!

Ellen Lambers startte met twee paarden op een wedstrijd in Oldebroek. Met Arrivederci startte ze op donderdagavond 20 april in het L2 dressuur. Met maar liefst 200,5 en 201 punten vielen ze net buiten de prijzen.
Op vrijdagavond 21 april startte ze met G-Man in het Z1 dressuur. Daarmee behaalde ze een 3e prijs met 218,5 punten.

Op zondag 23 april deden Nathalie van Goor en Joëlle van der Haar mee aan een concours in Kootwijk. Nathalie startte met Tequila in het L1 dressuur en wist hier haar laatste winstpunt te behalen om L2 dressuur te mogen starten (180,5 punten). Joëlle startte haar paard Red in het L2 dressuur en wist hier een mooie winstpunt te behalen met 190,5 punten.

 

Mariesa en Veltens Boy

Mariesa en Veltens Boy

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer