title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

6 november 2016
  • SHARE

Uitslagen 4 en 5 november

Op vrijdagavond 4 november en zaterdag 5 november werd er bij onze club een KNHS indoor dressuurwedstrijd georganiseerd. Dankzij de vrijwilligers was onze accommodatie weer om door een ringetje te halen. Ondanks dat er af en toe een regenbuitje viel tijdens het losrijden van de deelnemers, was het een prachtige dag.
Ook onze eigen leden hebben weer fantastisch gepresteerd!

Op vrijdagavond waren het onze eigen leden die domineerden. Gerline van Leeuwen wist beide B dressuur proeven te winnen Montana met 203,5 en 198 punten.
Ellen Lambers wist met haar jonge troef Arrivederci de klasse L1 dressuur te winnen met maar liefst 204,5 punten. Ook was er in deze klasse een winstpunt voor Marjolein Hetterscheid met Dodge (185 punten).

Op zaterdag was het in de B dressuur stuivertje wisselen voor Nathalie van Goor en Jasmijn de Beer. Nathalie van Goor wist met Tequila de eerste proef te winnen met 198,5 punten. Jasmijn de Beer behaalde in deze proef 190,5 punten met Falko’s Future. In de tweede proef was het Jasmijn die met een half puntje voorsprong de 1e prijs pakte (198,5 punten). Nathalie behaalde in deze proef 198 punten.
In de gecombineerde L1/L2 groep behaalde Fleur Berkhof twee mooie 2e prijzen met Bambino DB met maar liefst 205,5 en 204 punten. In dezelfde rubriek behaalde Jacqueline Reinders twee winstpunten met Celeste (182 en 180,5 punten).
In de gecombineerde M1/M2 klasse was het weer Ellen Lambers die de concurrentie het nakijken liet. Met haar G-Man wist ze twee maal de rubriek te winnen met mooie scores van 207,5 en 203 punten. In deze groep viel Christel Jansen van de Sligte net buiten de prijzen met BHS Finale. Maar keerde wel met 4 winstpunten huiswaarts met 195,5 en 196,5 punten.

Ook de ponyruiters kwamen aan de start. In de B dressuur waren er winstpunten voor Mariesa Veenstra met Veltens Boy (182 punten) en voor Anne Dijkkamp met Pandora of Tovie’s Choice (182 punten).
In het L1/L2 dressuur cat. C/D/E maakte Lotte Schut haar debuut in de klasse L2 met Dreamboy. In de eerste proef behaalde ze een 2e prijs met 188 punten. In de andere proef behaalde ze 187 punten.
Céline van Bolhuis behaalde in deze groep ook een wintpunt met Farina MD met 180 punten.
Lotte Schut verscheen op deze wedstrijd voor de laatste keer in de ring met haar kampioenspony Sascha. Ze sloten deze wedstrijd in stijl af door beide proeven te winnen met 193 en 184 punten in het M1 dressuur cat. A/B!

Onze volgende indoor dressuurwedstrijd vindt plaats op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april!
Twee leden kozen ervoor om ergens anders succes te boeken:
Sharon Beumer reed een dressuurwedstrijd in Hierden. Met Daévid J startte ze in het L1 dressuur en behaalde 191,5 en 195 punten.

Lievette van Bennekom deed mee aan de 1e selectie voor de Gelderse Kampioenschappen springen pony’s. Met Des El Grande sprong ze in het B progressief naar een mooie 7e prijs!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer