title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

5 februari 2017
  • SHARE

Uitslagen 4 en 5 februari

Op zaterdag 4 februari reisde Lotte Schut met twee pony’s af naar Wapenveld. Met haar nieuwe pony Orchard Jus de Pommes maakte ze haar wedstrijddebuut in het B dressuur cat. D/E. Ze behaalde twee nette winstpunten met 182,5 en 188 punten.
Met haar andere pony Dreamboy startte ze in de gecombineerde rubriek L1/L2 cat. C/D/E en was de concurrentie te goed af door twee keer de 1e prijs te winnen met 197 en 200,5 punten.

Ellen Lambers ging op zaterdag 4 februari naar Zevenaar. Met haar paard G-Man startte ze in het Z1 dressuur. Met 212,5 punten sleepten ze de 2e prijs in de wacht. In de andere proef behaalden ze een nette 206 punten.

Op zondag 5 februari kwam Nathalie van Goor met twee troeven aan de start in Zwolle. Met haar paard Dymo startte ze in het B dresuur en behaalde ze 182 en 182,5 punten. Met haar andere paard Tequila startte ze in het L1 dressuur en behaalde ze twee keer 181,5 punten.

 

Foto: Nathalie van Goor met Dymo en Tequila

nathalie

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer