title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

5 januari 2020
  • SHARE

Uitslagen 3e selecties springen en dressuur

Op zaterdag 4 januari werd er voor verschillende disciplines de laatste selectiewedstrijden verreden.

Kahlen Klopman, sinds kort lid van HV de Cannenburgh, wisselde in het selectieseizoen naar onze vereniging. Voor de selectieprocedure start zij daarom nog in een andere kring (Berkel Ijssel). Met haar pony Perfection of Glory is zij Kringkampioen geworden en mag zij dus van start op de Gelderse Kampioenschappen pony dressuur op zaterdag 25 januari!

Zusjes Lievette en Madelieke van Bennekom sprongen in Nunspeet hun laatste selectie. Madelieke sprong met Romeo naar een 4e prijs in de klasse B cat. D/E en staat reserve voor de Gelderse Kampioenschappen. Lievette en haar pony Des El Grande verkeerden helaas niet in topvorm, maar de andere twee selecties waren goed genoeg om een ticket te bemachtigen voor de Gelderse Kampioenschappen pony springen!

Op eigen terrein bij HV de Cannenburgh werd de laatste selectie paarden dressuur verreden. Christel Jansen van der Sligte behaalde met haar paard Hazzle Woods een 4e plaats met 193 punten in de klasse M1 dressuur. Vorige week tijdens het Kerstconcours in Wapenveld waren er voor deze combinatie ook twee mooie winstpunten met 183,5 en 189 punten in de klasse M1.

IMG-20200105-WA0001 IMG-20200105-WA0004 IMG-20200105-WA0005

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer