title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

19 februari 2017
  • SHARE

Uitslagen 18 en 19 februari

Op zaterdag 18 februari kwam Jasmijn de Beer aan de start in Wenum Wiesel. Met haar paard Falko’s Future startte ze in het B dressuur en behaalde twee mooie winstpunten met 191 en 187 punten. Ook mocht ze een 2e prijs mee naar huis nemen.
Sharon Beumer startte ook in Wenum Wiesel, maar dan in het L1 dressuur. Met haar paard Daévid J scoorde ze 182,5 en maar liefst 199 punten. Met deze punten mocht ze ook een 2e en 1e prijs in ontvangst nemen.

Op zondag 19 februari startte Nathalie van Goor in Beemte Broekland. Met haar paard Tequila wist ze twee nette winstpunten te behalen in het L1 dressuur, namelijk 185 en 187,5 punten.

Lotte Schut maakte haar M1 debuut met haar pony Dreamboy in Zevenaar. Ze waren wederom de concurrentie te goed af en wist maar liefst twee keer de 1e prijs te winnen met 196 en 188 punten in het M1 dressuur cat. C.

 

Foto: Sharon Beumer met Daévid J

sharon b

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer