title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

8 december 2019
  • SHARE

Uitslagen 1, 7 en 8 december

Op zondag 1 december startte Christel Jansen van der Sligte in Brummen. Met haar paard Hazzle Woods behaalde ze in de klasse M1 dressuur 183,5 punten. Op zaterdag 7 december kwam deze combinatie aan de start op de 2e selectie  paarden dressuur in Wezep. Daar behaalden ze 182,5 punten.

De zusjes van Bennekom startten op zaterdag 7 december op de 2e selectie springen pony’s in Hierden. Madelieke sprong met haar pony Romeo in de klasse B cat. D/E een foutloos basisparcours, maar kregen in de barrage helaas last van een pechbalk. In de 2e ronde was er een foutloos parcours met 70 stijlpunten. Lievette reed mee in de klasse L cat. D/E met haar pony Des El Grande. Ook zij sprongen een foutloos basisparcours, maar ook bij haar viel er een balk naar beneden in de barrage. In de 2e ronde behaalden ze wel een mooie 3e prijs!

Marije Huiskamp startte op zondag 8 december in Beemte Broekland. In de klasse M1 dressuur pony’s behaalde ze met Nia Domo’s Charmeur twee mooie winstpunten met 183 en 188 punten.

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer