title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

9 februari 2020
  • SHARE

Uitslag thuiswedstrijd 8 februari

Dit weekend stond er weer een thuiswedstrijd op het programma. Helaas gooide de storm roet in het eten voor de deelnemers op zondag. Deze dag kon helaas geen doorgang vinden. Op de zaterdag daarentegen hadden we uitstekend weer en werd er lekker gereden. Ook onze eigen leden scoorden goed!

Ook hebben we begrepen dat veel deelnemers last hadden van ons juryhok. Onze excuses hiervoor. Wij gaan op zoek naar een andere oplossing hiervoor. Op de volgende wedstrijd is dit opgelost!

Hieronder de uitslagen van onze eigen leden:

Lievette van Bennekom liet zien dat ze met Des El Grande erg veelzijdig is. Waar ze vorige week nog een ticket bemachtigde voor het NK springen, maakte ze dit weekend haar L2 dressuur debuut. Meteen waren er twee mooie winstpunten met 182 en 188,5 punten.

Sabina Mannai startte met haar paard Ely in de klasse B dressuur paarden. Met maar liefst 195,5 en 200 punten vielen ze helaas net buiten de prijzen.

In de klasse L2 paarden wist Marlies Kasperink beide proeven te winnen met Bambino DB!

Christel Jansen van der Sligte sloot het succes van de eigen leden af door in de klasse M1 beide proeven met overmacht te winnen met haar paard Hazzle Woods. Deze combinatie behaalde 194 en 197 punten!

 

Onze volgende wedstrijd is op 14 en 15 maart a.s.

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer