title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

14 juli 2019
  • SHARE

Uitslag 3e selectie paarden en overige uitslagen

Op zaterdag 13 juli stond de laatste selectiewedstrijd voor de paarden op het programma.

Sabiene Berberian startte met haar paard Pardoes in de klasse L1 dressuur. Met 197 en 203,5 punten vielen ze helaas net buiten de prijzen. Ook staan zij 1e reserve voor de Gelderse Kampioenschappen!

Sharon Beumer kwam met 2 paarden aan de start. Met haar paard Sky Kingsly sprong ze een foutloos BB parcours. In de klasse B hadden ze helaas 4 strafpunten. Met Daévid J startte Sharon in de klasse L2 dressuur. Ze vielen twee keer net buiten de prijzen met 187 en 190,5 punten. Door dit resultaat en het resultaat van de vorige selecties, hebben zij een ticket bemachtigd voor de Gelderse Kampioenschappen!

 

Nathalie van Goor kwam na een periode van blessureleed weer voor het eerst aan de start met haar paard Tequila. In ’t Harde startte ze L2 dressuur en behaalde twee nette winstpunten met 184 en 189,5 punten.

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer