title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

5 november 2019
  • SHARE

Thuiswedstrijd wederom groot succes!

Op zaterdag 2 november en zondag 3 november vond alweer onze 2e KNHS Indoor dressuurwedstrijd plaats op onze prachtige accommodatie bij Hippisch Centrum Vaassen. Wederom hebben we weer heel veel mooie complimenten mogen ontvangen waar we erg trots op zijn. Ook trots zijn we op onze eigen leden, die weer ontzettend goed gescoord hebben op de thuisbasis.

Zaterdag:
Maaike Aarts behaalde met haar pony Flair twee mooie winstpunten in de klasse B cat. C/D/E. Ze reden met twee nette proeven naar 184,5 en 185 punten.
In de B dressuur voor de paarden behaalde Britney van Delden met haar paard Unlimited in de eerste proef een 2e prijs met 188,5 punten. In tweede proef was er een nette winstpunt met 186,5 punten. In de tweede proef was het Baukje van de Broek met Silver Thaqib die de 2e prijs in ontvangst mocht nemen met 189 punten. Zij behaalde in de eerste proef 183,5 punten. Ook een mooie winstpunt was er voor Ingrid Wichers – Zorge met Whitney (185 punten).
In de klasse L1/L2 dressuur behaalde Eline van den Berg met haar paard Wout een mooie 2e en 1e prijs met 183 en 186,5 punten. Marianne Freriks – Schutte wist met haar paard Ikeja in de tweede proef beslag te leggen op de 2e prijs met 181,5 punten.
Christel Jansen van der Sligte maakte met haar paard Hazzle Woods haar debuut in de klasse M1 dressuur. Met 189,5 en 198 punten mochten ze twee keer de 2e prijs mee naar huis nemen.

Zondag:
In de hoogste klasse van de basissport, de ZZ-Licht, kwam Lydian Stoop aan de start met haar paard Cayro. Met 220 punten mochten ze de overwinning op hun naam schrijven.
Marije Huiskamp behaalde met haar pony Nia Domo’s Charmeur een nette winstpunt in de klasse M1 dressuur cat. D/E met 182,5 punten.
In de klasse L2 paarden starte Mera van der Erve met haar paard Kalilia en behaalde twee mooie winstpunten met 188,5 en 187,5 punten.
In de laatste rubriek, de B dressuur paarden, startte Daphne Steunenberg met haar paard Zagreb. Met super scores van 194,5 en 207 punten mochten ze twee keer de 1e prijs mee naar huis nemen!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer