title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

15 januari 2017
  • SHARE

Succesvol springdebuut voor Sharon Beumer en overige uitslagen

Op zaterdag 14 januari maakte Sharon Beumer haar officiële springdebuut met haar paard Daévid J. Sharon had natuurlijk al springervaring met haar voormalige pony, maar voor haar paard was het helemaal nieuw. In Wezep reden ze eerst een nette foutloze ronde in het BB springen. Daarna startten ze nog in het B springen en na een foutloze ronde volgde ook nog een foutloze barrage! Uiteindelijk leverde dit een mooie 11e prijs op van de maar liefst 77 deelnemers!

sharon

Ook op zaterdag 14 januari kwam Lotte Schut van start in Nunspeet op de 3e selectie voor de Gelderse Kampioenschappen pony’s dressuur. Met haar pony Dreamboy startte ze in het L2 dressuur cat. C en behaalde een mooi puntentotaal van 204 punten. Door de resultaten van de selecties zijn ze 1e reserve voor de Gelderse Kampioenschappen.

Ellen Lambers koos nog voor een oefenrondje voor de Gelderse Kampioenschappen volgende week. Ze kwam met haar paard Arrivederci aan de start in Westervoort in het L1 dressuur. Met succes wonnen ze de 1e prijs met 197,5 punten.

Zondag 15 januari startte Gerline van Leeuwen met haar paard Montana op een dressuurwedstrijd in Beemte Broekland. In het L1 dressuur waren er wederom twee 1e prijzen voor deze combinatie met maar liefst 195,5 en 209 punten!

gerline

 

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer