title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

17 december 2017
  • SHARE

Ponyamazones laten van zich horen op de 2e selectie!

Zaterdag 9 december kwam Lievette van Bennekom aan de start op de 2e selectie springen pony’s. Met haar pony Des El Grande kwam ze aan de start in het B springen cat. E. In allebei de omlopen wistten ze super foutloos te blijven en met 74,5 en 78 stijlpunten wonnen ze twee keer de 3e prijs!
Op zondag 10 december kwam deze combinatie aan de start tijdens de Kerstjump bij PSC de Cannenburgh in Vaassen. Ook hier deden ze goede zaken en wistten ze zowel het basisparcours als ‘speel je spel’ te winnen!

Lotte Schut reisde op zaterdag 16 december af naar Hulshorst voor de 2e selectie dressuur pony’s. Met haar pony Dreamboy startte ze in het M2 dressuur cat. C. Ze wistten een nette proef te rijden dat beloond werd met 194,5 punten en een 1e prijs! Doordat ze tijdens de 1e selectie ook al de overwinning binnen sleepten, is nu al bekend dat zij kringkampioen zijn geworden ongeacht wat er gebeurd op de 3e selectie!

Van harte gefeliciteerd!

 

 

 

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer