title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

9 juli 2017
  • SHARE

Marlies Kasperink en Joelle van der Haar naar GK paarden!

Op zaterdag 8 juli werd de laatste selectiewedstrijd voor de paarden verreden in Nunspeet. Vorige week werd er al bekend dat er 3 ponyleden naar de Gelderse Kampioenschappen mogen. Nu is er ook bekend dat er 2 paardenleden van start mogen gaan, namelijk Marlies Kasperink met Uzelma en Joelle van der Haar met Red. Als club zijn wij er super trots op om dit jaar 5 afgevaardigden te hebben. De Gelderse Kampioenschappen vinden plaats op zaterdag 5 augustus voor de pony’s en vrijdag 11 en zaterdag 12 augustus voor de paarden in Wezep.

Marlies Kasperink kwam met Uzelma aan de start in het B dressuur. Met 194,5 en 193 punten en de resultaten van de andere 2 selecties waren ruim voldoende om een ticket te bemachtigen voor de Kampioenschappen.
Hetzelfde geldt voor Joelle van der Haar. Met Red kwam ze aan de start in het L2 dressuur. Ze behaalde 185 en 182 punten wat ook goed genoeg was voor een plek tussen de afgevaardigden.

Lian van Bussel wist met haar paard Cassandro nog een nette winstpunt te behalen met 187 punten in het M1 dressuur.

Er is ook nog een toevoeging aan de uitslag van vorige week van de 3e selectie. Mila de Haan wist met haar pony Tjova in het M2 dressuur 181,5 punten te behalen en staat hiermee 2e reserve voor de kampioenschappen.

Allen, van harte gefeliciteerd!!!

IMG_20170709_180642

 

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer