title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

6 januari 2019
  • SHARE

Mariesa Veenstra en Roxie Kringkampioen Springen!

Op zaterdag 5 januari werd er in Nunspeet de 3e selectie springen pony’s verreden. In Apeldoorn en Hierden kwamen de paardenruiters aan de start voor de 3e selectie dressuur. Na de 3e selecties worden de klassementen opgemaakt en bepaald welke combinaties afgevaardigd worden naar de Gelderse Kampioenschappen.

Mariesa Veenstra kwam met haar Roxie aan de start in het L springen cat. C. Ze sprongen super rond en behaalden een 2e en 3e prijs! Door dit resultaat en de resultaten van de voorgaande selecties waren zij de beste combinatie over 3 selecties en mogen zij zich Kringkampioen 2018/2019 noemen. Een super knappe prestatie! Door dit resultaat zijn zij ook afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen.

In Apeldoorn startte Dorothy van Leeuwen haar paard Epke in het M2 dressuur. Met 187 punten reden ze naar een 3e prijs! Ook zij hebben door dit resultaat en die van de eerdere selecties een ticket bemachtigd voor de Gelderse Kampioenschappen.

Voor de vereniging zal ook Christel Jansen van der Sligte aan de start komen op de Gelderse Kampioenschappen met haar paard Balaine in het ZZ-Licht dressuur.

De Gelderse Kampioenschappen voor de paarden dressuur zijn op 18 en 19 januari a.s. De springkampioenschappen voor de pony’s zijn op 1 en 2 februari a.s.

Allen alvast heel veel succes!!

FB_IMG_1546795345009 FB_IMG_1546794410062 FB_IMG_1546794219655

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer