title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

2 september 2018
  • SHARE

Lotte Schut en Sabiene Berberian-Goudriaan 4e en 5e op Hippiade!

Op zaterdag 25 augustus werden in Ermelo op het KNHS Centrum de Nederlandse Kampioenschappen, oftewel Hippiade, verreden voor de pony’s.
Lotte Schut mocht hieraan deelnemen met haar pony Dreamboy. In de klasse Z1/Z2 dressuur cat. C reden ze een super nette proef. De proef, die beoordeeld werd door 3 juryleden, was goed voor 66,91% (230, 220,5 en 232 punten). Hiermee wisten ze een 4e prijs te behalen! Een super knappe prestatie! Tevens was dit de laatste wedstrijd voor Lotte en Dreamboy. Dreamboy zal zijn carriërre voortzetten onder een nieuwe amazone.

Op vrijdag 31 augustus en zaterdag 1 september werd op ditzelfde terrein de Hippiade voor de paarden verreden. Sabiene Berberian-Goudriaan kwam hier aan de start met haar paard Pardoes in de klasse B dressuur. Eerst reden ze mee in de voorselectie. Reden ze zich bij de beste van hun ring, mochten ze in de middag terugkomen voor de grote finale. In de voorselectie behaalde de combinatie maar liefst 68,00% (210, 204,5 en 205,5 punten). Hiermee werd de 4e plaats behaald en dat was dus ruim voldoende voor een plek in de finale. In de finale deden ze het nog eens dunnetjes over en behaalden ze met een hele nette proef wederom 68,00% (202, 204,5 en 205,5). In een groot deelnemersveld van bijna 60 combinaties wisten ze een respectievelijke 5e prijs te behalen!

Dames, van harte gefeliciteerd! 2 topprestaties!

Lotte kwam op zaterdag 19 augustus als generale repetities voor het NK nog aan de start in Zevenaar. Met dreamboy behaalde ze 215 en 205,5 punten in het Z1 dressuur cat. C
Op donderdag 23 augustus ging ze met de pony Arturo Martini van start in Noord-Sleen. In het Z1 dressuur behaalde deze combinaties 211,5 en maar liefst 236 punten.

Lotte Schut met Dreamboy

Lotte Schut met Dreamboy

Sabiene Berberian-Goudriaan met Pardoes

Sabiene Berberian-Goudriaan met Pardoes

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer