title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

5 augustus 2017
  • SHARE

Lotte Schut met Dreamboy Reservekampioen van Gelderland!

Op zaterdag 5 augustus werden de Gelderse Kampioenschappen Outdoor voor de ponyruiters verreden op het prachtige H2O terrein in Wezep. 3 van onze leden mochten daar aan deelnemen, twee in de dressuur en één in het springen.

Lotte Schut kwam met haar pony Dreamboy aan de start in het M1/M2 cat. C. Na een hele sterke proef en na een hele poos op de eerste plek te hebben gestaan, kwam daar de verlossende uitslag. Lotte en Dreamboy zijn reservekampioen van Gelderland geworden en hebben hiermee een ticket bemachtigd voor de Nederlandse Kampioenschappen op zaterdag 26 augustus in Ermelo. Met 199 en 209 punten (totaal van 68%) kwamen ze helaas 0,08% te kort voor de overwinning. Desondanks een fantastische prestatie en alvast heel veel succes op het NK!

IMG-20170805-WA0024

 

Mariesa Veenstra startte haar kleine palominopony Veltens Boy in het B dressuur cat. A/B. Zij reden ook een hele nette proef en scoorde 203,5 en 190,5 punten. Door de hoofdjury werden ze als kampioen geplaatst, maar helaas is het gemiddelde dat telt. Hun gemiddelde kwam uit op 65,67%. In een groot deelnemersveld werden ze heel knap 7e van Gelderland. Jammer voor Mariesa en Veltens Boy mogen er maar 6 deelnemers naar de Nederlandse Kampioenschappen. Dit betekend dat zij 1e reserve zijn geworden.

 

IMG-20170805-WA0019

 

Lievette van Bennekom mocht onze club vertegenwoordigen in de springring. Met haar pony Des El Grande deden ze dit in het B springen cat. D/E. Helaas hadden zij wat te kampen met pechbalkjes. Desondanks mogen ze super tevreden zijn dat ze op het Kampioenschap hebben mogen starten.

IMG-20170805-WA0018

 

Meiden, gefeliciteerd met jullie prestatie en onze club kan weer trots zijn!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer