title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

5 oktober 2020
  • SHARE

Leden scoren tijdens thuiswedstrijd!

Op onze thuisbasis van HV de Cannenburgh werd in het weekend van 3 en 4 oktober de eerste KNHS Indoor Dressuurwedstrijd van het seizoen verreden. Onder coronaproof omstandigheden konden we toch genieten van mooie paardensport. Helaas was publiek niet toegestaan, naast een maximaal aantal begeleiders, en moest de kantine gesloten blijven. Desondanks zijn wij ontzettend blij met alle positieve reacties die we hebben mogen ontvangen.

Onze eigen leden waren natuurlijk ook van de partij en zeker niet zonder succes!

Op zaterdag was er in de B dressuur een 3e prijs voor Pascal de Ruiter met zijn paard Gamble met 188,5 punten. In de andere proef scoorden ze 188 punten. In de tweede proef was er een 3e prijs voor Lievette van Bennekom met haar paard Karanza. Zij behaalden 193,5 punten. Mooie winstpunten in de B dressuur waren er voor Britney van Delden met Unlimited Griftenstein’s met twee keer 186,5 punten.

In de gecombineerde L1/L2 dressuur mocht Ellen Lambers met haar paard Diva ELD de 1e prijs mee naar huis nemen! De combinatie scoorde 196 punten. Pascalle de Klerk reed in de tweede proef naar een mooie 3e prijs met 191 punten. In de eerste proef vielen ze net buiten het podium met 190 punten. Jacqueline Reinders mocht in deze rubriek twee mooie winstpunten mee naar huis nemen (180 en 182,5). Ook Baukje van den Broek scoorde weer een winstpunt met Silver Thaqib (180,5).

Ook de M1 en M2 dressuur groep werd gecombineerd. Christel Jansen van der Sligte maakte met haar paard Hazzle Woods haar debuut in de klasse M2. Ze gingen met drie winstpunten huiswaarts met 190 en 197 punten. Mera van der Erve reed naar twee mooie winstpunten met haar Kalilia (186,5 en 191).

Op zondag kwam Mera ook aan de start. Nogmaals met Kalilia. Er was weer een mooie winstpunt met 192 punten. Jet Hanekamp scoorde met haar paard Flip een nette winstpunt met 183,5 punten. Beide reden ze in de gecombineerde M1/M2 dressuur klasse.

Jacqueline Reinders kwam nogmaals aan de start in de gecombineerde L1/L2 groep. Weer behaalde ze met haar Djaro een mooie winstpunt met 184,5 punten. Caroline Laning maakte haar debuut in de klasse L1 met haar jonge paard L’Esprit du Triangle en mag zeer tevreden zijn met een mooie winstpunt met 180,5 punten.

In de B dressuur cat. D/E was het Eline van den Berg die met twee overwinningen naar huis ging. Met haar pony Auke scoorde zij 191 en 189 punten!

De afsluitende groep op de zondag was de klasse B dressuur paarden. Marloes van Laar liet goed van zich horen en behaalde met haar paard Esther twee keer een 3e prijs met 197 en 190 punten! Annet Brinkman scoorde met haar paard Sunny Boy Alors een hele nette winstpunt met 191,5 punten. Teun Hanekamp scoorde als kersverse springkampioen van onze vereniging twee knappe winstpunten met zijn paard Kobyla. Zij scoorden 189 en 186,5 punten! Inchrid Wichers – Zorge sloot het rijtje af met een nette winstpunt (182,5) met haar paard Whitney.

 

Lievette van Bennekom had op zaterdag 3 oktober een drukke dag. Want naast de dressuurwedstrijd met Karanza ging ze ook op springwedstrijd met haar pony Des El Grande. In Apeldoorn sprong de combinatie een foutloos M parcours en mocht de 2e prijs in ontvangst nemen van de klasse M cat. C/D/E!

 

Allen gefeliciteerd!!!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer