title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

2 april 2017
  • SHARE

Leden scoren op thuiswedstrijd!

Vrijdagavond 31 maart en zaterdag 1 april stonden geheel in het teken van onze eigen KNHS Indoor dressuurwedstrijd. De accommodatie lag er weer super bij door onze vrijwilligers en zelfs een klein regenbuitje kon de mooie paardensport niet in de weg staan.

Op vrijdagavond begon het met een om-en-ommetje voor Nathalie van Goor en Marlies Kasperink. In het B dressuur paarden won Nathalie met Dymo in de 1e proef met 183 punten. In de tweede proef behaalde ze 183 punten en wist Marlies met Uzelma hier de overwinning binnen te slepen met 184,5 punten. In de 1e proef behaalde zij 180 punten.
Mila de Haan behaalde met haar paard Rinske in het L2 dressuur twee mooie winstpunten, namelijk 183 en 185 punten.

Zaterdag mochten de allerkleinsten het spits afbijten. In het B dressuur cat. A/B wist Mariesa Veenstra beide proeven met overmacht te winnen met haar pony Veltens Boy. Ze behaalde 191,5 en 191 punten.
In het B dressuur cat. D/E behaalde Lotte Schut met haar pony Orchard Jus de Pommes een 2e prijs met 192,5 punten en een 1e prijs met 193,5 punten. In de middag deed zij dit nog eens dunnetjes over met haar pony Dreamboy. Toen wist ze twee maal de M1/M2 dressuur cat. C/D/E te winnen met 194 en 194,5 punten.
Nina Hagen reed ook een nette winstpunt met 180 punten in het B dressuur cat. D/E met haar pony Easy Boy.
In het L1 dressuur cat. D/E behaalde Lievette van Bennekom met haar pony Des El Grande een 2e prijs met 183 punten. In de andere proef behaalde ze 182,5 punten.

Bij de paarden werd er ook goed gescoord. Gerwin Droppers startte met zijn springpaard Luc in het B dressuur. Ze vielen twee keer net buiten de prijzen met 181 en 191 punten.
Sabina Mannai maakte haar wedstrijddebuut met haar paard High Flown’s Zolente in het B dressuur. Met een mooie winstpunt keerde ze huiswaarts (184,5 punten).
In het L1 dressuur kwam Nathalie van Goor ook nog aan de start, ditmaal met Tequila. Ze wonnen een 2e prijs met 183,5 punten. In de andere proef werd een mooie winstpunt behaald (183,5 punten).
Marjolein Hetterscheid nam in het L1 dressuur ook een nette winstpunt mee naar huis. Met haar paard Dodge reed ze naar 180,5 punten.
Fleur Berkhof startte in het M1 dressuur met haar paard Bambino DB. Met 186,5 punten keerde ze tevreden huiswaarts.

Nu gaan we ons opmaken voor het outdoorseizoen!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer