title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

7 oktober 2019
  • SHARE

Leden scoren op thuiswedstrijd!

Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober werd na lange tijd weer op onze vernieuwde accommodatie een KNHS wedstrijd verreden. De wedstrijd was een groot succes door al onze vrijwilligers en onze prachtige accommodatie. We zijn ook erg vereerd om zulke mooie complimenten te mogen ontvangen van de deelnemers. Ook een aantal van onze eigen leden deden mee en lieten zich van hun beste kant zien.

Op zaterdag begon het succes in de klasse B paarden. Britney van Delden wist met haar paard Unlimited een 3e prijs te behalen met 193,5 punten. In de andere proef behaalde ze 189 punten. Ilse Dijkkamp scoorde met haar paard Abel twee winstpunten met twee keer 186,5 punten.
In de gecombineerde rubriek L1/L2 dressuur paarden was er een om en ommetje voor Sabina Mannai (L1) en Christel Jansen van der Sligte. Sabina behaalde in de eerste proef een 1e prijs met 196,5 punten met haar paard Finesse. Christel reed hier met Hazzle Woods naar 194,5 punten. In de tweede proef was het Christel die de 1e prijs mee naar huis nam met 202,5 punten.

Op zondag begonnen we met de hoogste klasse ZZ-Licht. Lydian Stoop behaalde in deze rubriek met haar paard Cayro een 2e prijs met 214 punten.
In de klasse L2 dressuur was er voor Isabel Bijsterbosch en haar paard Beaujolette een 1e prijs met 186 punten.
Tot slot was het Baukje van de Broek in de klasse B die twee maal de overwinning mee naar huis mocht nemen. Met haar paard Silver Thaqib behaalde ze 191 en 181 punten.

Onze volgende wedstrijd zal verreden worden op zaterdag 2 en zondag 3 november!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer