title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

3 juni 2018
  • SHARE

Leden scoren fantastisch op 2e selectie!

Op zaterdag 3 juni werd de 2e selectiewedstrijd dressuur voor de paarden verreden. Ditmaal op het prachtige KNHS terrein in Ermelo.

Sabina Mannai startte met haar paard Finesse en wist in de klasse B dressuur met overmacht de 1e prijs te winnen met maar liefst 209,5 punten!
Christel Jansen van der Sligte startte met 2 paarden. Met Balaine startte ze in het ZZ-Licht dressuur en behaalde hierin een 3e prijs met 222 punten. Met haar andere paard Hazzle Woods startte ze in het L1 dressuur en wist ze een 2e prijs te winnen met maar liefst 208 punten. In de andere proef behaalde ze 182 punten.
In diezelfde L1 dressuur waren er twee 4e prijzen voor Diana Boom met Anna Diva. Zij behaalde 203 en 195,5 punten.
In het L2 dressuur reed Sharon Beumer met haar paard Daévid J naar 189,5 en 193 punten. Ook mocht deze combinatie een 3e prijs mee naar huis nemen.
Bianca de Haan startte ook in deze klasse en behaalde een mooie winstpunt met haar paard Unique, namelijk 189,5 punten.
Fleur Berkhof en Nathalie van Goor kwamen aan de start in de klasse M1 dressuur. Fleur behaalde met haar paard Bambino DB twee mooie winstpunten met 190 en 190,5 punten. Nathalie reed met haar paard Tequila naar 185 punten.

De laatste selectie voor de paarden vind plaats op 14 juli. Dan zal het klassement over de 3 selecties opgemaakt worden en worden de tickets verdeeld voor de Gelderse Kampioenschappen!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer