title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

5 juni 2017
  • SHARE

Leden presteren fantastisch op selectie!

Op zaterdag 3 juni en maandag 5 juni vonden de selectiewedstrijden voor de Gelderse Kampioenschappen plaats. Voor de ponyruiters was dit de tweede selectie, voor de paarden de eerste. Deze selectie werd verreden op het altijd prachtige Hippinkster Concours in Hattem.

Op zaterdag kwam Lotte Schut met twee pony’s aan de start. Met haar jonge troef Orchard Jus de Pommes behaalde ze in het B dressuur cat. D/E in de selectieproef 181 punten. In de andere proef wisten ze de rubriek te winnen met een monsterscore van 211,5 punten! Met haar andere pony Dreamboy startte ze in het M1 dressuur cat. C. Hier vielen ze net buiten de prijzen met 184 punten.

Lievette van Bennekom en haar pony Des El Grande vertegenwoordigden onze vereniging in de springring. In het klassieke B parcours wist ze een 4e prijs te bemachtigen met 75 stijlpunten. In het parcours op tijd wonnen ze een 3e prijs!

Lievette van Bennekom met Des El Grande

Lievette van Bennekom met Des El Grande

Op maandag, 2e Pinksterdag, kwamen de paardenleden aan de start.
Nathalie van Goor startte met haar paard Tequila in het L2 dressuur. In de selectieproef wist ze een nette 181,5 punten te rijden.
Lian van Bussel kwam aan de start in het M1 dressuur. Met haar paard Cassandro behaalde ze 185 en 182,5 punten.
Joëlle van der Haar begon de selectie uitstekend door in de selectieproef een 5e prijs te behalen met 193,5 punten. In de andere proef behaalden ze een nette winstpunt (180 punten).

Joëlle van der Haar met Red

Joëlle van der Haar met Red

Christel Jansen van de Sligte kwam aan de start in het ZZ-Licht dressuur. Met haar paard Angel of Balaine viel ze twee keer net buiten de prijzen met 219,5 en 225,5 punten!

Marjolein Hetterscheidt startte op een ander Pinksterconcours. Namelijk in Zuthpen. In het L1 dressuur wist ze met haar paard Dodge twee nette winstpunten te behalen met 185 en 190 punten.

Marjolein Hetterscheidt met Dodge

Marjolein Hetterscheidt met Dodge

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer