title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

12 mei 2019
  • SHARE

Leden op prijzenjacht!

In het weekend van 11 en 12 mei werden er verschillende wedstrijden georganiseerd. Onze leden kwamen her en der aan de start en niet zonder succes!

Daphne Steunenberg kwam aan de start in Hattem met haar paard Sjenkie. In de klasse B behaalde ze een 1e prijs met 199 punten! In de andere proef was er een nette winstpunt met 193,5 punten.

Diana Boom en Sabiene Goudriaan startten beide in Nijkerk tijdens ‘Het Gouden Ei’. Diana behaalde met haar paard Anna Diva een mooie winstpunt met 186,5 punten in het L2 dressuur. Sabiene maakte met Pardoes haar debuut in het L1 dressuur. Ze behaalden meteen drie winstpunten met 189,5 en 197 punten. Ze vielen hiermee net buiten de prijzen.

In Beekbergen regende het prijzen voor onze leden. Ilse Dijkkamp startte voor het eerst op een wedstrijd met haar paard Abel. In de klasse B dressuur was er een 1e prijs met maar liefst 207,5 punten! In de andere proef vielen ze net buiten de prijzen met 194,5 punten.

Joëlle van der Haar en Christel Jansen van der Sligte hadden een om en ommetje in de klasse L2 dressuur. In de eerste proef was het Joëlle met haar paard Red die de 1e prijs in beslag nam met 198,5 punten. Christel behaalde hier 190 punten met haar paard Hazzle Woods. In de tweede proef was het Christel die hier de overwinning mee naar huis nam met 202,5 punten. Joëlle behaalde hier 192 punten.

Allen super gedaan en gefeliciteerd!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer