title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

21 mei 2018
  • SHARE

Leden laten van zich horen op verschillende wedstrijden!

Afgelopen week werd er door onze leden waanzinnig gepresteerd op verschillende wedstrijden in de regio.

Op donderdagavond kwam Nathalie van Goor aan de start in Epe met haar paard Tequila. Ze maakten hun M1 debuut en behaalden 182 en 181,5.
Fleur Berkhof kwam op deze wedstrijd op vrijdagavond aan de start in het M1 dressuur. Met haar paard Bambino DB behaalde ze 180 punten.

Christel Jansen van der Sligte kwam op zaterdag 19 mei in Wilp aan de start met haar paard Hazzle Woods in het L1 dressuur. In een grote gecombineerde groep L1/L2 dressuur wistten ze twee maal de overwinning binnen te slepen met maar liefst 198,5 en 206,5 punten!

Op zaterdag 19 en maandag 21 mei begonnen ook de selectiewedstrijden voor de Gelderse Kampioenschappen. Op zaterdag was het de beurt aan de pony’s. Mariesa Veenstra sprong met haar nieuwe pony Roxie een foutloos BB parcours en wist hiermee de 3e prijs te winnen.
Lotte Schut kwam met twee pony’s aan de start. Met Orchard Jus de Pommes startte ze in het L1 dressuur cat. D/E en behaalde  een 3e prijs met 188,5 punten en een 2e prijs met 194,5 punten. Met haar andere pony Dreamboy startte ze in het Z1 dressuur cat. C. Hiermee behaalde ze een 2e prijs met 216,5 punten en een 2e prijs met 204 punten.

Op maandag mochten de paarden van start gaan en niet zonder succes. Onze leden lieten flink van zich horen! In het B dressuur paarden behaalde Sabina Mannai met haar paard Finesse een 3e prijs met maar liefst 218 punten! Sabiene Berberian behaalde met haar paard Pardoes in deze zelfde klasse een 5e prijs met ook maar liefst 202 punten en een 2e prijs met 209,5 punten.
Diana Boom startte haar Anna Diva in het L1 dressuur. Ook zij mocht een prijs mee naar huis nemen. Namelijk een 2e prijs met ook 209,5 punten! In de andere proef behaalde ze 183,5 punten.
In het L2 dressuur reed Bianca de Haan met haar paard Unique naar 189,5 punten en een 5e prijs met 192 punten.
Fleur Berkhof kwam ook hier aan de start en wist twee nette winstpunten te behalen met haar paard Bambino DB. In het M1 dressuur behaalde ze 183,5 en 181 punten.
In het Z2 dressuur behaalde Lydian Stoop een 4e prijs met haar paard Cayro met 221 punten.
Christel Jansen van der Sligte behaalde als laatste nog een winstpunt met 213,5 punten in het ZZ-Licht met haar paard Balaine.

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer