title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

8 april 2018
  • SHARE

Leden laten zich van hun beste kant zien op thuiswedstrijd!

Op vrijdagavond 6 april en zaterdag 7 april organiseerden we bij HV de Cannenburgh weer een Indoor Dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s BB t/m M2 dressuur. Deze editie konden alle deelnemers voor het eerst losrijden in de nieuwe hal. Dankzij de inzet van de vrijwilligers waren het 2 dagen vol mooie paardensport en ook onze eigen leden wistten zich fantastisch goed in de kijker te rijden!

Op vrijdagavond begon het succes met Tessa Vos die met haar paard Hero beide BB/B proeven met overmacht wist te winnen met 198 en 202 punten!
Marijke Corba behaalde in deze rubriek een nette winstpunt met haar paard Daisy, namelijk 186 punten.
Saskia de Ruiter mocht in de gecombineerde klasse L1/L2 dressuur paarden een oranje lint met 193 punten in ontvangst nemen met haar paard Mi Amigo. In de tweede proef behaalde ze 186 punten.
Jasmijn de Beer mocht zich in de tweede proef als 1e opstellen met haar paard Falko’s Future. Ze behaalde hier 193 punten. In de eerste proef startte zij L2 dressuur en behaalde een nette winstpunt met 182 punten.
Isabel Bijsterbosch mocht met haar paard Beaujoulette ook twee nette winstpunten in ontvangst nemen met twee maal 181 punten.

Op zaterdag mochten de ponyruiters al vroeg het spits afbijten. Om 8:30 reed de eerste combinatie de ring in.
In de BB dressuur voor de pony’s was het Maaike Aarts met haar pony Flair die twee keer de 1e prijs wist te winnen met 188 en 185 punten!
In de B cat. C/D/E behaalde Ilse Dijkkamp twee nette winstpunten met haar pony Esprie, namelijk 180 en 182 punten.
In de gecombineerde groep L1/L2 dressuur cat. C/D/E behaalde Lotte Schut met haar pony Orchard Jus de Pommes een 2e prijs met 200 punten. In de andere proef behaalde ze 186 punten.

In het BB dressuur paarden maakte Eline van den Berg haar debuut met haar paard Wout. Ze behaalde twee nette winstpunten met 184 en 188 punten.
Sabina Mannai reed 1 proef met haar paard Finesse. In het B dressuur wonnen ze de 1e prijs met 200 punten! Voor Marloes van Laar waren er ook twee nette winstpunten in deze klasse. Met haar paard Esther behaalde ze 181,5 en 191,5 punten.

Christel Jansen van der Sligte startte met haar paard Hazzle Woods in de klasse L1. Met maar liefst 198 en 206 punten wistten ze twee keer de 2e prijs te winnen!
Diana Boom behaalde hier met haar Anna Diva een mooie winstpunt met 181 punten.

Het laatste succes werd behaald door Nathalie van Goor. Met haar paard Tequila wist ze twee keer de 1e prijs te winnen met 185 en 186 punten in het L2 dressuur.

Allen, van harte gefeliciteerd!!!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer