title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

5 november 2017
  • SHARE

Leden domineren op thuiswedstrijd!

Op vrijdagavond 3 november en zaterdag 4 november organiseerden wij bij HV de Cannenburgh weer een officiële KNHS Indoor dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s. Ook onze eigen leden deden met veel en groot enthousiasme mee en wisten in veel rubrieken op de voorgrond te treden.

Op vrijdagavond was het Tessa Vos die als BB ruiter de B ruiters het nakijken liet. Met haar paard Hero behaalde ze 194 en 203 punten en 2 eerste prijzen!
Jacqueline Reinders behaalde met haar Djaro twee nette winstpunten in de klasse B met 183 en 182,5 punten.

Gerline van Leeuwen was twee keer over de beste in de gecombineerde klasse L1/L2. Met haar paard Montana behaalde ze 204,5 en 206,5!
Jasmijn de beer mocht in de eerste proef de 2e prijs in ontvangst nemen. Met Falko’s Future behaalde ze 193 punten. In de andere proef reed ze naar 182,5 punten.
In de tweede proef was de 2e prijs voor Marlies Kasperink. Met Uzelma behaalde ze 189,5 en 189 punten.

Op zaterdagmorgen deed Anne Dijkkamp goede zaken in de klasse B cat. C/D/E. Met haar pony Pandora of Tovie’s Choice behaalde ze een 2e prijs met 188,5 punten en een 1e prijs met 194,5 punten.
Resa Huiskamp behaalde met haar pony Bruni B twee nette winstpunten met twee keer 183 punten.

Gaby Jaspers maakte haar officiële debuut bij de paarden met haar paard Fabrice. Ze wisten meteen de eerste proef te winnen in de klasse B met 190 punten. In de andere proef behaalde ze 187 punten.

In de klasse M2 cat. C/D/E waren er twee mooie 1e prijzen voor Mila de Haan met haar pony Tjova. Ze behaalden 181,5 en 181 punten.
Lotte Schut behaalde in deze klasse 181 punten met haar pony Dreamboy.

Bij de paarden in de klasse M1/M2 dressuur was het Fleur Berkhof die de concurrentie het nakijken liet. Met haar paard Bambino DB behaalde ze twee 1e prijzen met 180,5 en 191 punten.
Jacqueline Reinders behaalde in deze klasse een 2e prijs met 174,5 punten met haar paard Celeste.
Lievette van Bennekom ging naar Wezep voor de 1e selectiewedstrijd springen voor de Gelderse Kampioenschappen. Met haar pony Des El Grande reed ze in de klasse B cat. E een foutloos basisparcours en een foutloze barrage. Hiermee wonnen ze een 5e prijs. In het tweede parcours wist ze ook foutloos te blijven en ook hier wonnen ze een 5e prijs!

 

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer