title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

7 januari 2018
  • SHARE

HV de Cannenburgh naar Gelderse Kampioenschappen!

Nadat eind 2017 al bekend was dat Lotte Schut deel mocht nemen aan de Gelderse Kampioenschappen met nog één selectie te gaan, mag HV de Cannenburgh nog twee leden aan het lijstje afgevaardigden toevoegen!

Lievette van Bennekom ging naar Nunspeet voor de laatste selectie ponyspringen op zaterdag 6 januari. Met haar pony Des El Grande sprong ze een foutloos B parcours. In de barrage had deze combinatie helaas een pechfoutje. Doordat zij deze selectie en de vorige twee selecties zo goed gepresteerd hebben, mogen zij naar de Gelderse Kampioenschappen springen pony’s op zaterdag 3 februari in Putten.

Lydian Stoop kwam dit seizoen weer voor het eerst aan de start met haar merrie Cayro, nadat deze in het voorjaar bevallen was van een veulen. Zoals we van hun gewend zijn, gingen ze weer op oude voet verder met de goede resultaten. Op de laatste selectie in Hierden op zaterdag 6 januari behaalde deze combinatie 208 punten in het Z2 dressuur. Over drie selecties gerekend, eindigden zij op de 2e plaats wat ruim voldoende is voor een ticket voor de Gelderse Kampioenschappen op vrijdag 19 januari in Hierden!

Sabina Mannai kwam zaterdag 6 januari in Hulshorst ook aan de start op de laatste selectie in het B dressuur met haar paard Isy. Ze behaalden een 5e prijs met 199,5 punten!

Lotte Schut nam donderdag 4 januari deel aan de Turfhorstbokaal in Wezep. Met haar pony Dreamboy startte ze in het M2 dressuur cat. C. In beide proeven wonnen ze de 3e prijs met 193 en 190,5 punten. Door deze goede prestatie mochten zij in de avond terugkomen voor de grote finale! In deze finale reden ze een nette proef die beoordeeld werd door twee juryleden. Met 195,5 en 199 punten mochten zij zich wederom als 3e opstellen!

Allen, van harte gefeliciteerd!

 

Lotte Schut met Dreamboy

Lotte Schut met Dreamboy

 

Lievette van Bennekom met Des El Grande

Lievette van Bennekom met Des El Grande

 

 

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer