title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

22 september 2019
  • SHARE

HV de Cannenburgh laat van zich horen op CH Apeldoorn!

Op zaterdag 21 september werd op het prachtige terrein van Paleis het Loo het Concours Hippique Apeldoorn verreden. Onze vereniging was goed vertegenwoordigd en bijna al onze leden die mee reden behaalden prijzen en/of winstpunten!

Nikita van Luyt startte met Rover in de klasse BB cat. D/E en behaalde een 1e prijs met 191 punten.

Madelieke van Bennekom reed met haar pony Romeo mee in de klasse B cat. D/E en behaalde 187 punten. Ook sprongen ze mee in de klasse B cat. D/E en behaalde hierin een 3e prijs!

In de klasse B dressuur paarden behaalde Britney van Delden met haar paard Unlimited twee mooie winstpunten met 186 en 187 punten. Laura Schultink behaalde ook in deze klasse een winstpunt met 181,5 punten met haar paard Sky Kingsly.

In de klasse L1 dressuur paarden behaalde Sabina Mannai een 2e prijs met 207,5 punten. Marlies Kasperink startte in deze klasse met Bambino DB en viel net buiten de prijzen met 199 en 190 punten.

Sabiene Goudriaan startte met haar paard Pardoes in de klasse L2 dressuur. Ze behaalden een 1e prijs met 194,5 punten en een 3e prijs met 199 punten. Christel Jansen van der Sligte behaalde in deze klasse met Hazzle Woods een 2e prijs met 199,5 punten. In de andere proef vielen ze net buiten de prijzen met 190,5 punten.

In de klasse M1 dressuur paarden was er een 3e prijs voor Gerline van Leeuwen met Montana met 195 punten. In de andere proef behaalde ze 181,5 punten. Winstpunten waren er ook voor Joëlle van der Haar met Red (182,5) en Diana Boom met Anna Diva (180).

Shanine van Zetten wist met haar pony Question de 1e prijs in de wacht te slepen in het B springen cat. D/E.

Lievette van Bennekom sprong met haar Des El Grande naar een 1e prijs in de klasse L cat. D/E.

Chris van Wegen startte in het mennen. Met zijn tweespan behaalde hij een 1e prijs met 196 punten!

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer