title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

27 augustus 2017
  • SHARE

Fantastische prestaties op Hippiade!

3 van onze leden mochten starten op de Hippiade, oftewel Nederlandse Kampioenschappen op het KNHS centrum in Ermelo. Jos Polak in de discipline endurance, Mariesa Veenstra en Lotte Schut in de dressuur pony’s.

Jos Polak kwam aan de start op vrijdag 25 augustus. Met zijn paard Bonne mocht hij starten in de klasse 3, een rit over 100 km. Deze hebben ze succesvol uitgereden en hiermee een fantastische 5e plaats van Nederland behaald!

Jos Polak en Bonne

Jos Polak en Bonne

 

Mariesa Veenstra en Lotte Schut kwamen op zaterdag 26 augustus aan de start. Mariesa startte in het B dressuur cat. A/B met haar palomino pony Veltens Boy. Ze reden een hele nette proef wat door 3 juryleden werd beoordeeld met 204, 194.5 en 192.5 punten, een gemiddelde van 65.67%. Hiermee zijn ze 18e van Nederland geworden!

 

Mariesa Veenstra en Veltens Boy

Mariesa Veenstra en Veltens Boy

 

Lotte startte met haar pony Dreamboy in het M1/M2 dressuur cat. C. Ook zij reden een hele nette proef en zij werden beoordeeld met 185, 194 en 194 punten, gemiddeld 63.67%. Hiermee behaalden ze een 9e plaats van heel Nederland!

 

Lotte Schut en Dreamboy

Lotte Schut en Dreamboy

 

Dames en heer, van harte gefeliciteerd!!!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer