title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

8 januari 2017
  • SHARE

Ellen Lambers naar Gelderse Kampioenschappen!

Op zaterdag 7 januari werden de laatste selectiewedstrijden verreden voor de Gelderse Kampioenschappen paarden dressuur. Ellen Lambers startte in Hierden in het L1 dressuur met haar jonge troef Arrivederci. Ze wisten zich net buiten de prijzen te rijden met 190 punten. Over 3 selectiewedstrijden bekeken, hebben zij zo goed gereden dat ze zich geselecteerd hebben voor de Gelderse Kampioenschappen op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari!
Sharon Beumer deed ook mee aan deze laatste selectie in het L1 dressuur. Met haar paard Daèvid J behaalde ze een nette winstpunt met 185,5 punten.

Van onze paardenleden komen op de Gelderse Kampioenschappen aan de start:
Ellen Lambers met Arriverderci, L1 dressuur & Christel Jansen van de Sligte met Angel of Balaine, ZZ-Licht dressuur.

Zondag 8 januari ging Gerline van Leeuwen van start in Empe. Met haar paard Montana startte ze in het L1 dressuur en was ze de concurrentie te goed af en wist in beide proeven de 1e prijs te winnen met 191,5 en 196,5 punten.

Eerder deze week kwam Lotte Schut aan de start op de Turfhorst Bokaal in Wezep. In het L2 dressuur cat. C/D/E startte ze met haar pony Dreamboy en behaalde een 3e prijs met 204,5 punten. In de andere proef vielen ze net buiten de prijzen met een hele mooie 200 punten.

 

ellen-toti

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer