title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

26 februari 2017
  • SHARE

Ellen Lambers naar 2e plaats tijdens Indoor Dronten!

Afgelopen week werd er in Dronten weer het doordeweekse concours Indoor Dronten verreden.
Ellen Lambers startte dinsdagavond 21 februari in het L1 dressuur met haar paard Arrivederci. Ze wistten een 2e prijs te behalen met 197 punten! Met dit resultaat waren ze geplaatst voor de finale op donderdagavond.
Donderdagavond 23 februari startten Ellen en Arrivederci dus in de grote finale van Indoor Dronten.
Na een nette proef was het in spanning wachten op de uitslag. Met 2 puntjes verschil van de nummer 1 werden ze 2e met 200 punten! Een huldiging, een mooie deken en een 2e prijs rijker keerden ze zeer tevreden huiswaarts.
Aanstaande zaterdag 4 maart zal deze combinatie aan de start komen tijdens de KNHS Nederlandse Indoor Kampioenschappen in Ermelo.

Christel Jansen van de Sligte kwam vrijdagavond 24 februari aan de start in Nunspeet. Met haar paard Angel of Balaine behaalde ze in het ZZ-Licht dressuur een mooie winstpunt met 214,5 punten.

Lotte Schut startte op zondag 26 februari in Zevenaar. In het M1 dressuur cat. C reed ze met haar pony Dreamboy naar twee mooie winstpunten met 187 en 190 punten.

 

ellen

Ellen Lambers en Arrivederci

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer