title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

21 mei 2017
  • SHARE

Eigen wedstrijd groot succes!

Op zaterdag 20 mei organiseerden wij bij onze eigen accommodatie een KNHS Outdoor dressuurwedstrijd voor paarden en pony’s, BB t/m M2 dressuur. Vrijdagavond werd er al druk opgebouwd en lagen de banen er super strak bij. De wedstrijd was een groot succes en werd ook druk bezocht door toeschouwers. Op een enkel regenbuitje na was het een stralende, zonnige dag. In de avond werd er het spontane idee geopperd om een barbecue te organiseren met de vrijwilligers van deze wedstrijd. Onder het genot van een lekkere barbecue en een drankje werd er ook luidkeels meegezongen met de muziek. De karaoke ging door tot in de late uurtjes, maar wat was het ontzettend gezellig! Leden en vrijwilligers bedankt!

Een aantal van onze eigen leden hebben ook heel goed gepresteerd op deze wedstrijd:
In het B dressuur cat. A/B was er een mooie 1e prijs voor Mariesa Veenstra met Veltens Boy. Zij behaalden 189 punten. In de andere proef behaalden ze 181 punten.
In het B dressuur cat. C/D/E bleven de prijzen op het thuisfront. Anne Dijkkamp won met haar Pandora Of Tovie’s Choice de 1e prijs met 189,5 punten. Lotte Schut werd hier 2e met haar Orchard Jus de Pommes met 188 punten. In de tweede proef was het Lotte die de overwinning binnensleepte met maar liefst 211,5 punten. Anne behaalde hier 181,5 punten. In deze klasse was er ook een mooie winstpunt voor Nina Hagen met haar Easy Boy (180,5 punten).
In het B dressuur bij de paarden waren er twee nette winstpunten voor Sabina Mannai met High Flown’s Zolente met 182 en 184,5 punten.
Jasmijn de beer maakte haar L1 debuut met haar paard Falko’s Future. Met 195 punten wist ze ook een 2e prijs in de wacht te slepen in de gecombineerde L1/L2 rubriek.

Allen gefeliciteerd en op naar de volgende wedstrijd op 17 juni!

clubfoto 2 clubfoto 3clubfoto

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer