title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

8 juli 2019
  • SHARE

Drie ponyleden naar Gelderse Kampioenschappen!

Op zaterdag 6 juli vond in Nunspeet de 3e selectie voor de pony’s plaats. Na deze wedstrijd werd het klassement opgemaakt over de 3 selectiewedstrijden en de tickets verdeeld voor de Gelderse Kampioenschappen!

Madelieke van Bennekom sprong met haar pony Romeo een foutloze ronde in het B springen cat. D/E. Door dit resultaat en die van de voorgaande selecties zijn zij afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen!

Zus Lievette kwam met Des El Grande zowel in het springen als in de dressuur aan de start. In het L springen cat. D/E sprongen ze foutloos rond en behaalde een 6e prijs! Met haar dressuurproef in de klasse L1 cat. D/E werd een hele nette 3e prijs behaald met 192,5 punten. Lievette is met haar pony in zowel het springen als in de dressuur afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen!

Merinthe Knaap startte ook in de klasse L1 dressuur cat. D/E. Met haar pony Luckie wist ze in de selectieproef een knappe 2e prijs te winnen met 201,5 punten! In de andere proef behaalden ze een 5e prijs met 190,5 punten. Ook Merinthe is afgevaardigd naar de Gelderse Kampioenschappen!

Madelieke, Lievette en Merinthe, gefeliciteerd en alvast heel veel succes op de Gelderse Kampioenschappen op 2 en 3 augustus in Zieuwent!

 

Diana Boom kwam op zaterdag 6 juli aan de start in Zwolle. Met haar paard Anna Diva behaalde ze in het L2 dressuur een 2e prijs met 193 punten!

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer