title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Nieuws

2 juli 2017
  • SHARE

3 ponyleden naar de Gelderse Kampioenschappen en overige uitslagen!

Op zaterdag 1 juli werd alweer de 3e selectie wedstrijd georganiseerd voor de ponyruiters in Nunspeet. Na deze wedstrijd zou er bekeken worden wie over alle drie de selecties het beste gepresteerd heeft en naar wie de tickets voor de Gelderse Kampioenschappen gaan. Met trots mogen we zeggen dat wij maar liefst 3 ponyleden hebben die afgevaardigd zijn naar de Gelderse Kampioenschappen!
Mariesa Veenstra met Veltens Boy (B dressuur cat. A/B), Lotte Schut met Dreamboy (M1/M2 dressuur cat. C) en Lievette van Bennekom met Des El Grande ( B springen cat. D/E) zijn deze toppers.

Lievette van Bennekom met Des El Grande

Lievette van Bennekom met Des El Grande

 

Lotte Schut met Dreamboy

Lotte Schut met Dreamboy

 

Mariesa Veenstra met Veltens Boy

Mariesa Veenstra met Veltens Boy

Mariesa reed op de laatste selectie naar een 8e en 3e plaats met 191,5 en 186 punten in het B dressuur cat. A/B.
Lotte behaalde 188,5 punten in het M1/M2 cat. C en Lievette van Bennekom sprong een foutloos B parcours. Door deze resultaten en de resultaten van de andere twee selecties behoorden zij tot de beste van de kring en mogen zij dus onze kring gaan vertegenwoordigen op de Gelderse Kampioenschappen op zaterdag 5 augustus in Wezep.

Zaterdag 8 juli vindt de laatste selectiewedstrijd van de paarden plaats.

Christel Jansen van de Sligte startte op zondag 2 juli op een subtop-wedstrijd in Emmeloord. In het ZZ-Zwaar behaalde zij met haar paard Angel of Balaine 224 en 213 punten. Wat samen een percentage van 62,43% maakt. Door dit percentage zijn zij nu een officiele subtopcombinatie.

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer