title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden, die allemaal een eigen paard of pony hebben. De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.

Activiteiten

Naast de lessen worden er ook nog andere activiteiten georganiseerd. Zo organiseren wij ieder jaar eigen wedstrijden, clubkampioenschappen en een nieuwjaarsborrel. De rest van de activiteiten verschillen per jaar. Meerdere wedstrijden waar iedereen een steentje aan bij moet dragen. Het schoonhouden en de bardiensten van de kantine doen we als leden zelf. Ieder lid wordt in een rooster ingedeeld. Je bent circa 4 à 5 keer per jaar aan de beurt om samen met een paar andere leden schoon te maken gedurende 1,5 à 2 uur of een bardienst te draaien op de woensdag-, donderdag- of vrijdagavond. Je dient zelf zorg te dragen voor vervanging als je een keer niet kan.

Bestuur

Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Jan Berkhof voorzitter

06-23941447

Susan Tonino penningmeester

06-11395949

penningmeesterhvc@gmail.com

Henriet Jansen van de Sligte, secretaris

06-19059041 

secretarishvc@gmail.com

Nathalie Wester , Bestuurs lid

06-29060158

Kimmely van Dijk, intim bestuurslid 
 
0613413008

Accommodatie

We beschikken over een eigen accommodatie met een binnenbak en buitenbanen met zand‐ en grasbodems. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een gezellige kantine, die tijdens en na de lessen is geopend.

Om de veiligheid van onze leden te kunnen waarborgen zijn wij aangesloten bij de Stichting Veilige Paardensport en mogen wij het veiligheidscertificaat voeren. Dit betekent dat een ieder, die gebruikt maakt van onze binnen- of buitenbak, zich aan de voorgeschreven rijbaanregels dient te houden. Zo kunnen we onveilige situaties en irritaties voorkomen.

Rijbaanregels voor ruiters

Statuten en regelement

De statuten van onze vereniging kun je vinden via deze link.
Het huishoudelijk regelement vind je via deze link.

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer