title-bg

Hippische Verenigingde CANNENBURGH.

Commissies

Wedstrijd

Onze wedstrijdcommissie organiseert het hele jaar door wedstrijden, zowel indoor als outdoor. Hiervoor gebruiken wij onze eigen accommodatie en materialen.
Zie onze agenda voor de planning van de wedstrijden.
Aanspreekpunt is Christel Jansen van de Sligte, 06-53919110, wedstrijdsecretariaathvc@gmail.com

Activiteiten

Onze activiteitencommissie organiseert het hele jaar door activiteiten waar alle leden aan mee kunnen doen. Voorbeelden zijn : de clubkampioenschappen, een buitenrit, een crossles, een clinic, een informatieavond en het sinterklaasfeest.
Aanspreekpunt is

Onderhoud

Onze onderhoudscommissie regelt het gehele onderhoud en beheer van onze accommodatie. Deze commissie is op dit moment ook bezig met de voorbereidingen om de accommodatie uit te breiden met een nieuwe hal en/of zandbanen.
Aanspreekpunt is Jan Berkhof 06-23941447

Bar

Onze barcommissie regelt de bezetting van de kantine. Deze is geopend tijdens de lesavonden, maar ook tijdens wedstrijden en andere evenementen die op onze accommodatie plaatsvinden.
Aanspreekpunten zijn Henriëtte Jansen van de Sligte,06-19059041

Schoonmaak

De schoonmaakcommissie regelt de schoonmaak van de accommodatie zoals de kantine en het sanitair.
Aanspreekpunt is  Kimmely van Dijk 0613410338

Communicatie

Onze communicatiecommissie draagt zorg voor alle interne en externe communicatie van de club, zoals de website, nieuwsbrieven, wedstrijduitslagen etc.
De commissie bestaat uit: Christel Jansen van der Sligte,wedstrijduitslagen, 06-53919110, Henriëtte Jansen van de Sligte, nieuwsbrief, 06-19059041.

Agenda

Agenda

Over ons

Over ons

Wij zijn de grootste ruitervereniging van de gemeente Epe met ruim 100 leden.

De vereniging bestaat al zo’n 50 jaar en heeft de beschikking over een eigen terrein met een binnenbak van 24 bij 40 meter aan de Laan van Fasna. Iedere woensdag-, donderdag- en vrijdagavond wordt er les gegeven aan de leden.Lees meer
Nieuws/Uitslagen

Nieuws/Uitslagen

Hoofdsponsor

Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
Agro Bodemvoeding
e-Boekhouden.nl
c2a

Meer informatie over Lid worden
van Hippische vereniging
de CANNENBURGH.

Lees meer